Syftet med detta installationsflöde är att säkerställa:

• Att låset har den senaste versionen av den inbyggda mjukvaran.

• Att låset har korrekt tid inställd i dess interna klocka.

• Kalibrering av låsets interna mekanik för att fungera korrekt.

• Att låset fungerar att låsa upp som det ska.

• Programmering av tillhörande Parakey NFC-sticker.

Så här slutför du installationen

❗️Du måste ha rollen Installer, Administrator eller Owner för att kunna slutföra en installation i appen.

1. Montera låset i dörrbladet, lägg till dörren i Parakey Webbportal och skapa en nyckel för att testa dörren.

2. Öppna Parakey-appen. Under den nya dörren står det Slutför installation. Klicka på “i-ikonen” vid dörren.

3. Under Hårdvaruinstallation, klicka på Slutför installation och följ instruktionerna i appen.

❗️Observera att den medföljande Parakey NFC-stickern behöver programmeras för att fungera. Gör detta steg om användare ska kunna “blippa” för att låsa upp dörren.

💡 En NFC-sticker kan även programmeras i efterhand.