Generellt
Slutför installationen av en Parakey-enhet i appen

Använd Parakey-appens inbyggda installationsflöde för att underlätta och säkerställa korrekt installation av Parakey-enheter.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att slutföra och validera en installation via appen säkerställer du att Parakey-enheten har den senaste mjukvaran, testar att låsa upp och programmerar medföljande NFC-sticker.

Så här slutför du installationen

❗️Du måste ha rollen Installatör, Administratör eller Ägare för att kunna slutföra en installation i appen.

1. Lägg till låset på din kunds plats i Parakey Webbportal.

2. Öppna Parakey-appen. Under det nya låset står det Slutför installation. Klicka på dess namn och följ instruktionerna i appen för att slutföra installationen.

Parakey app indicating that you need to complete the installation of a certain lock

❗️Observera att den medföljande Parakey NFC-stickern behöver programmeras för att fungera. Gör detta steg om användare ska kunna “blippa” för att låsa upp.

💡 En NFC-sticker kan även programmeras i efterhand.