På grund av att vissa Huawei telefoner inte har stöd för Google Play Services så måste apparna anpassas för att kunna fungera med Huaweis motsvarande tjänster. Detta gäller framförallt nyare Huawei-telefoner. Vi har tagit fram ett eget APK för detta som du kan ladda ner till din mobil via länken nedan.

Har du Parakey-appen installerad behöver du avinstallera den innan du laddar ner vårt APK genom att klicka på knappen nedan. Klicka sedan på APK:t och följ instruktionerna.

Observera att detta enbart gäller nyare Huawei, har du en äldre Huawei-telefon med tillgång till Google Play ska du installera appen som vanligt via Google Play.

Vilka telefoner är påverkade?

Detta är inte en komplett lista, t ex är alla mobiler som släppts efter dessa också påverkade.

• Huawei P40

• Huawei P40 Pro

• Huawei P40 Lite

• Huawei Mate 30

• Huawei Mate 30 Pro

• Huawei Mate Xs