För att kunna följa upp detaljerad information om en dörr vänligen följ dessa steg:

Steg 1

Logga in på my.parakey.co och gå in på vald plats.

Steg 2

Tryck på fliken "Doors"

Steg 3

Tryck på vald dörr som du vill kolla upp mer detaljerad information om. Du kommer nu få upp en ruta till höger med mer information.

Steg 4

Här kan du läsa av ex. hur många nycklar som är kopplade, hur många användare som är kopplad till dörren etc.
Om du trycker på pilen till höger om texten så får du ytterligare detaljerad information.

Steg 5 (vid support information)

Tryck på knappen eller pilen bredvid testen "Support information" för att få information om dörren, ex. hardware code, när skapades dörren, hur många loggar har just denna dörr de senaste 30 dagarna etc.