Spänningsaggregat

För spänningsmatning av dörrkontrollenheten krävs det 12-28V stabiliserad likspänning. Beroende på ifall batteribackup behövs eller inte finns tre rekommendationer.

Milleteknik ECO 2710-MINI-1,2Ah

Utspänning: 27,3V stabiliserad DC
 Max ström: 1,0A
Länk: https://www.milleteknik.se
 Inkluderar även batteribackup på 1,2Ah

Milleteknik AGG-2410-B2

Utspänning: 24,0Vstabiliserad DC
 Max ström: 1,0A
Länk: https://www.milleteknik.se

Milleteknik AGG 2430-B3

Utspänning: 24,0Vstabiliserad DC
 Max ström: 3,0A
Länk: https://www.milleteknik.se
 I de fall där enheten installeras tillsammans med rekommenderat värmeelement (se nedan) rekommenderas detta nätaggregat.

Värmeelement och termostat

I de fall som värmeelement behövs rekommendas det även att man kopplar in en termostat. Det värmeelemant och termostat som rekommederas är:

ClimaSys CR - NSYCR10WU1C

Typ: Värmeelement
 Inspänning: 12 - 24V DC
 Värmeeffekt: 10W
 IP-klassning: IP20
 Länk: https://www.schneider-electric.com/en/product/NSYCR10WU1C/climasys-ptc-heating-resistance-10w%2C-12-24v-insulate/

ClimaSys CC - NSYCCOTHC

Typ: Termostat
 Max effekt: 30W DC
 IP-klassning: IP20
 Länk: https://www.schneider-electric.com/en/product/NSYCCOTHC/climasys-cc---simple-thermostat-250v---range-of-temperature-0%E2%80%A660%C2%B0c---nc---%C2%B0c/

Dessa komponenter kan hittas hos de flesta större återförsäljarna såsom Ahlsell, Solar eller conrad.se eller hos tillverkaren.