En integration i Parakey är en koppling mot ett annat system som gör att din nyckelhantering går på autopilot. Många affärs- och bokningssystem har färdiga integrationer med Parakey som du enkelt kan koppla på, läs mer: Integrationslista. Kontakta gärna oss om ni vill veta mer om vilka integrationer som finns tillgängliga.

Steg 1
Logga in på My Parakey

Steg 2
Klicka på länken "Settings" i huvudmenyn

Steg 3
Klicka på tabben "Integrations"

Här samlar vi allt som har med era integrationer att göra

Steg 4
Scrolla längs ner till sidan där det står "Apps" och klicka på plus-ikonen i högerkanten.

Steg 5
Ange det App ID som du har fått från din integratör och klicka på "Install"

Steg 6
Klart! Denna app kan nu integrera med er plats

Var tog rollen "API Integrator" vägen?

I tidigare versioner av Parakey kunde man lägga till en integratör genom att ge dem rollen "API Integrator", det har nu ändrats och du kan enkelt lägga till och hantera dina integrationer från din plats inställningar. Se kapitlet ovan för hur man lägger till en integration.