Licenser
Hur fungerar licenser i Parakey?

Er licens i Parakey avgör hur många användare ni kan bjuda in och vilka andra funktioner som ni har tillgång till.

Denice Wijk avatar
Skrivet av Denice Wijk
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna använda Parakey Webbportal behövs en aktiv licens. Licensen avgör både vilka funktioner ni har tillgång till men även t ex hur många användare ni har rätt att lägga till. Läs gärna mer om licenser i följande artiklar:

Varför måste jag aktivera vår licens?

Innan ni kan börja använda Parakey och webbportalen måste ni aktivera er licens. Detta för att ni inte ska behöva betala för tjänsten förrän ni faktiskt behöver den och börjar använda den. En säljare från Parakey kommer hjälpa er att hitta den licens som passar bäst för just era behov och sedan lägga in det i systemet. Ni behöver enbart bekräfta att allt är OK och tryck på Gå till aktiveringssidan* när ni är redo att köra igång.

Vad händer när jag aktiverar vår licens?

Ni kan börja använda webbportalen direkt när du aktiverat licensen. En faktura genereras och skickas till er med det leveranssätt som ni har valt.

Hur gör jag om jag vill ändra på vår licens?

Om du vill ändra er licens, till exempel om ni behöver flera användare eller om era kunduppgifter är felaktiga ber vi er kontakta oss via chatten som ni hittar längst ner till höger i webbportalen eller via [email protected]. Vi ber att ni inte aktiverar licensen om det är något som är fel utan kontakta oss först så vi kan åtgärda det.