För din egen säkerhet så får du bara vara inloggad på en telefon åt gången, varje gång du loggar in på en annan telefon kommer du bli utloggad på alla andra enheter.

Hur gör man om man vill dela på ett konto?

Ditt Parakey-konto är personligt och ska inte användas av flera personer på olika telefoner, om ni är flera som vill ha samma tillgång kan ni istället kontakta de som är ansvariga så får ni en ny inbjudan och varsin digital nyckel istället.