För att logga in i Parakey så måste du bli inbjuden till den plats där du vill komma in. Om du har problem med att logga in gå igenom följande checklista:

Har du glömt ditt lösenord? Läs om hur du nollställer ditt lösenord.

1. Är det första gången du loggar in?
    Klicka då på den blå knappen i inbjudningsmailet för att komma igång. Du kan också använda den invitation code som finns längre ner i samma mail. Läs mer om hur du kommer igång här.
    Har du inte fått någon inbjudan, kolla Jag har inte fått några inloggningsuppgifter. Eller kontakta ansvariga på platsen där du vill komma in för att säkerställa att de bjudit in dig med rätt e-postadress.

2. Har du angivit rätt e-postadress och lösenord?
    Dubbelkolla att du stavat rätt, ett stavfel smyger sig enkelt in. Du kan alltid klicka på “Glömt lösenord” och ange din e-postadress så får du ett mail med instruktioner för hur du väljer ett nytt lösenord och loggar in.

3. Har du senaste app-versionen?
    I vissa fall så kräver vi att man uppdaterar sin app-version. Om du får ett felmeddelande som säger att din app-version är för gammal så måste du uppdatera för att kunna fortsätta.

4. Har du internet/wifi-täckning?
    För att logga in måste du säkerställa att du har tillgång till internet, ifall du fortfarande har problem vänligen bekräfta att du har "mobildata" påslaget för Parakey-appen i dina inställningar.

Om du har gått igenom checklistan och det fortfarande inte fungerar, kontakta de som bjöd in dig så kan de skicka ut en ny inbjudan.

Hur skapar jag ett konto? För att få ett konto behöver du bli inbjuden, läs mer här.