Ditt Parakey-konto
Felsökning
Jag har problem med att logga in

Gå igenom checklistan i denna artikel om du inte kan logga in i Parakey-appen.

Cecilia Rubinstein avatar
Skrivet av Cecilia Rubinstein
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan inte själv skapa ett konto utan måste bli inbjuden till en plats där Parakey används för att kunna logga in i Parakey-appen. Om du har problem med att logga in rekommenderar vi att du går igenom följande checklista:

1. Är det första gången du loggar in? Öppna då inbjudningsmejlet i din telefon och följ anvisningarna för att komma igång.

Har du inte fått någon inbjudan? 👉 Jag har inte fått några inloggningsuppgifter. Eller kontakta ansvariga på platsen där du vill komma in för att säkerställa att de bjudit in dig med rätt e-postadress.

2. Har du angivit rätt e-postadress och lösenord? Dubbelkolla att inget stavfel smugit sig in. Du kan också alltid nollställa ditt lösenord.

3. Har du den senaste app-versionen? I vissa fall krävs det att du uppdaterar din app-version för att kunna logga in. Om du får ett felmeddelande som säger att din app-version är för gammal så måste du uppdatera för att kunna fortsätta. Detta gör du genom att söka upp Parakey-appen i App Store eller Google Play och klicka på Uppdatera.

4. Är du ansluten mot internet? Säkerställ att du har tillgång till internet och att du har mobildata påslaget för Parakey-appen i dina inställningar.

Om du har gått igenom checklistan men fortfarande inte kan logga in, kontakta då den som bjöd in dig och be hen skicka ut inbjudan på nytt.