PDL - Introduktion

Parakey PDL är ett professionellt digital lås med all elektronik samlat i låskistan. Produkten är ett samarbete mellan Parakey och dormakaba

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Parakey PDL är marknadens första professionella digitala lås med mobil access inbyggt. All funktionalitet och teknik är integrerad i låshuset. Leder till snabb, elegant och dold installation.

Parakey PDL är helt offline och kommunicerar med Parakey-appen via Bluetooth LE (Low Energy). Lås upp dörrar utan tillgång till internet. Krypterad kommunikation via Bluetooth eliminerar behov av uppkoppling.