Styrbox - Rekommenderat material

Rekommenderade spänningsaggregat med mer för installation av Parakey Styrbox.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Spänningsaggregat

För spänningsmatning av Parakey Styrbox krävs det 12-28V stabiliserad likspänning. Vi rekommenderar kraftigt att använda sig av batteribackup för att undvika strömbortfall.

Milleteknik - ECO 24V 1A S

Utspänning: 24V stabiliserad DC
Max ström: 1,0A

Artikelnr: SM01C10324P010B02
Länk: https://www.milleteknik.se/produkt/eco-24v-1a-s/

Milleteknik - ECO 24V 3A S

Utspänning: 24V stabiliserad DC
Max ström: 3,0A

Artikelnr: SM01C10224P030
Länk: https://www.milleteknik.se/produkt/eco-24v-3a-s/

Värmeelement och termostat

I de fall som värmeelement behövs rekommenderas det även att man kopplar in en termostat. Det värmeelement och termostat som rekommenderas är:

ClimaSys CR - NSYCR10WU1C

Typ: Värmeelement
Inspänning: 12 - 24V DC
Värmeeffekt: 10W
IP-klassning: IP20
Länk: https://www.schneider-electric.com/en/product/NSYCR10WU1C/climasys-ptc-heating-resistance-10w%2C-12-24v-insulate/

ClimaSys CC - NSYCCOTHC

Dessa komponenter kan hittas hos de flesta större återförsäljarna såsom Ahlsell, Solar eller Conrad samt hos tillverkaren.