Vad används "plats" till?

För dig med Android 11 eller äldre använder Parakey "plats" för att möjliggöra en upplåsning.

Cecilia Rubinstein avatar
Skrivet av Cecilia Rubinstein
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Parakey-appen använder enbart plats för att möjliggöra en upplåsning. Parakey spårar aldrig din position och använder inte telefonens GPS.

För dig med iOS

Parakey kräver inte tillgång till plats för att låsa upp med appen.

För dig med Android 11 eller äldre

För Android 11 och äldre krävs åtkomst till plats för att kunna använda Bluetooth och på så sätt ansluta mot ett lås. Du behöver därför ge åtkomst till plats när appen är aktiv.

För dig med Android 12 eller senare

Från och med Android 12 behövs istället åtkomst till enheter i närheten.