Parakey-appen
Felsökning
Appen visar en lyckad öppning men dörren låses inte upp

Vad du kan göra om dörren inte låses upp även om appen visar att öppningen lyckades.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns två vanliga anledningar till att appen visar en lyckad öppning med dörren ej låses upp:

1. Man har klickat på en annan dörr i appen (vanligt om man är nära flera dörrar som man har tillträde till)

2. Låset i dörren är trasigt eller fel inkopplat.

Felsökning

1. Säkerställ att du väljer rätt dörr i appen.

2. Kontakta ansvarig för platsen och gör en felanmälan om att låset i dörren potentiellt kan vara trasigt eller fel inkopplat.

Upplever du problem även efter att du provat dessa steg? Kontakta oss på [email protected] eller i vår chat så hjälper vi dig.