Integrationer
Lägg till en partnerintegration

Många affärs- och bokningssystem har färdiga integrationer med Parakey som du enkelt kan koppla på för att automatisera nyckelhanteringen.

Emil Janitzek avatar
Skrivet av Emil Janitzek
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Många affärs-, medlems- och bokningssystem har färdiga integrationer med Parakey, så kallade partnerintegrations utvecklade av verifierade Parakey-partners, som du enkelt kan koppla på.

Så här lägger du till en partnerintegration

1. Gå till Inställningar och sedan till Integrationer.

2. Vid Partnerintegrationer, tryck på Lägg till.

3. Ange det Applikations-ID som du fått från Parakey-partnern/integratören som tillhandahåller systemet och tryck på Lägg till.

4. Nu har partnerintegrationen lagts till. Kontakta Parakey-partnern/integratören för mer information om hur du går tillväga för att slutföra sammankopplingen av systemen.

Läs vidare