För att kunna använda denna funktion behöver du en telefon med stöd för NFC. Se vidare instruktioner beroende på vilken modell du har:

iPhone XS (och högre) med iOS 13

1. Väck telefonen.

2. Håll telefonens topp mot Parakey-stickern vid dörren.

3. Klicka på notisen “Open in Parakey” för att låsa upp.

iPhone 7 - iPhone X

1. Starta Parakey-appen och klicka på knappen NFC.

2. Håll telefonen mot Parakey-stickern för att låsa upp.

Äldre iPhone-modeller

Har du en äldre modell kan du alltid låsa upp genom Parakey-appen som vanligt.

Jag kan inte se NFC-knappen i appen?

Kontakta ansvariga för platsen och fråga om möjligheten att använda öppning via NFC.

Hur får vi NFC-stickers till vår plats?

NFC-stickers följer med som standard i alla nyinstallationer av Parakey. Vid behov av komplettering kan den ansvariga för platsen beställa ytterligare NFC-stickers via order.parakey.co

Har du en Android-telefon?

Hur du använder NFC skiljer sig mellan iPhone och Android-telefoner. Klicka här för att läsa mer om hur det fungerar med Android.