Parakey-appen
iPhone (iOS)
Blippa för att låsa upp – iPhone

Läs om hur du smidigt kan låsa upp genom att blippa din iPhone mot en Parakey NFC-sticker.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna använda denna funktion behöver du en telefon med stöd för NFC. Se vidare instruktioner beroende på vilken modell du har:

iPhone XS (och högre) med iOS 13

1. Väck telefonen.

2. Håll telefonens topp mot Parakey-stickern vid dörren, porten, grinden eller dylikt.

3. Tryck på notisen Open in Parakey för att låsa upp.​

NFC notification from the Parakey app: "Open in Parakey". Shown when the iPhone is tapped against Parakey NFC sticker

iPhone 7 - iPhone X

1. Starta Parakey-appen och klicka på knappen NFC.

Unlock view in the Parakey app with NFC button

2. Håll telefonen mot Parakey-stickern för att låsa upp.

Äldre iPhone-modeller

Har du en äldre modell kan du alltid låsa upp genom Parakey-appen som vanligt.
​​

Hur får vi NFC-stickers till vår plats?

NFC-stickers följer med som standard i alla nyinstallationer av Parakey. Vid behov av komplettering kan den ansvariga för platsen beställa ytterligare stickers via order.parakey.co

Har du en Android-telefon?

Hur du blippar för att låsa upp skiljer sig mellan iPhone och Android-telefoner. Klicka här för att läsa mer om hur det fungerar med Android.