Parakey-appen
iPhone (iOS)
Lägg till Parakey-widgetar på din iPhones låsskärm

Så här lägger du till en genväg för att nå Parakey-appen eller NFC-läsaren direkt från låsskärmen.

Cecilia Rubinstein avatar
Skrivet av Cecilia Rubinstein
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️Du behöver ha iOS 16 eller senare samt den senaste versionen av Parakey-appen för att kunna lägga till widgets

1. Följ instruktionerna under rubriken Så här lägger du till widgetar på låsskärmen i Apples Hjälpcenter-artikel.

1. Välj genvägen till Parakey-appen för att kunna öppna appen direkt från låsskärmen.

2. Välj Skanna NFC-sticker för att starta NFC-läsaren direkt från låsskärmen.