Generellt
Uppdatera mjukvaran i en Parakey-enhet

Guide för att genomföra en uppdatering av Parakey-enhetens interna mjukvara via Parakey-appen.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att uppdatera mjukvaran säkerställer du att de senaste funktionerna och förbättringarna kan användas. Uppdateringen sker trådlöst via Parakey-appen.

Krav för att kunna uppdatera

1. En iPhone eller Android-telefon med den senaste versionen av Parakey-appen.

2. Internetanslutning.

3. Vara Ägare, Administratör eller Installatör för platsen där enheten är installerad.

4. Ha en giltig mobil nyckel för att kunna låsa upp dörren, porten eller liknande.

Så uppdaterar du mjukvaran

1. Parakey rekommenderar att ha dörren eller liknande på glänt under hela uppdateringen.

2. Öppna Parakey-appen, stå inom 3 meter från låset och tryck på dess namn/Uppdatera mjukvara.

3. Tryck på Uppdatera i rutan som dyker upp och följ instruktionerna i appen.

Unlock view of the Parakey app with an indication that a Parakey unit's software needs to be updated and a dialogue box with the option to update the software