Efter att ni lagt till integrationen måste ni även bestämma vilka nycklar de ska ha rätt att administrera. Vi rekommenderar alltid att man skapar upp separata nycklar för detta för att inte blanda ihop användare som sköts via integration och de som man bjuder in manuellt via Parakeys webbportal.

Ni gör detta antingen när ni skapar en ny nyckel eller editerar en befintlig genom att aktivera "Allow API Access"

Exempel på när API är påslaget för en nyckel

Ni bör enbart aktivera API integration på de nycklar som ni vet ska användas av integrationen. Som standard har en integration inte tillgång till några nycklar alls.

Ni kan även se i listan över nycklar vilka nycklar som har API aktiverat genom den gröna texten till höger i listan.

Exempel på en nyckel som har API påslaget