Vi sparar inga lösenord och det är inte möjligt för varken er eller oss att se vad din användare har valt för lösenord. Om de har glömt sitt lösenord måste de välja ett nytt. Det gör man enklast genom att klicka på "Forgot password" knappen i appen. Då får de ett mail med instruktioner på hur man sätter ett nytt lösenord.

Ni kan också hjälpa dem att skicka mailet genom att gå in i portalen, söka fram användaren och sedan klicka på "Send password reset". Då skickar vi samma mail till användaren och de kan enkelt välja ett nytt lösenord.

Hittade du svaret?