Ändra låsets tidszon

Ställ in låsets tidszon om det ska finnas ett schema för när det ska stå upplåst. Läs vidare om hur du anger tidszon för ett lås.

Hanna Dahlström Språng avatar
Skrivet av Hanna Dahlström Språng
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

💡 Nya enheter skickas alltid från Parakey med tidzonen "Europe/Stockholm", men på äldre enheter som uppgraderat för att stödja schemalagd upplåsning kan en Ägare, Administratör eller Installatör ställa in låsets tidszon.

1. Gå till Lås och tryck på låset du vill sätta tidszon för.

2. Under Inställningar, vid Installation, tryck på Redigera.

3. I fältet Tidszon, börja skriva tidszonen för att få upp förvalda alternativ.

4. Välj tidszon och tryck på Spara.