Batteristatus för Parakey PDL
I Parakeys webbportal kan du se batterinivåer samt när det är dags för att göra batteribyte för Parakey PDL.
Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterades för mer än en vecka sedan

❗️Batteristatus för Parakey PDL är en funktion i "Beta", dvs en funktion som är under och kräver fortsatt utveckling men som är tillgänglig att nyttja under utvecklingstiden.❗️

Batteristatusen har fyra olika nivåer; High, Medium, Low och Very Low. När batterinivån når Low rekommenderas inköp av nya batterier för att genomföra ett batteribyte inom kort alternativt när nivån når Very Low.

Batteriets status uppdateras i samband med att en öppning sker, därav kan Parakey PDL:er som inte låsts upp på några månader ha en lägre batterinivå än vad som anges.

Batteristatus via Dashboard

Parakey PDL:er som närmar sig eller är i behov av ett batteribyte notifieras i webbportalen för användare med rollen Owner, Administrator eller Installer.

Batteristatus via Doors

Under sektionen "Doors" finns möjligheten att övervaka samtliga Parakey PDL:ers batterinivåer i en dedikerad kolumn. Ser du inte kolumnen kan du klicka på kugghjulet för att välja att visa den i översikten.

Vanliga frågor och svar

1. Vi har precis installerat Parakey PDL och batterinivån visar "Low" / "Very Low".
    Ibland kan nya lithiumbatterier behöver "motioneras" under första tiden de används, därav kan batterinivån bli missvisande. Genom att använda och låsa upp Parakey PDL via appen "motioneras" batteriet allteftersom. Vi arbetar på en lösning för att batterinivån inte riskerar bli missvisande vid de första användningstillfällena.