PDL - Rotera tryckes- och förreglingsfall

Säkerställ att tryckes- och förreglingsfall rättvända.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tips - Tappa inte bort knapp

Den röda knappen kan vara lätt att tappa bort. Ett tips är att sätta en tejp över knappen så att den hålls fast när stolpen demonteras.

Instruktion

1. Säkerställ att batteriet inte är isatt.

2. Skruva ur skruvarna som håller fast stolpen.

3. För ut stolpen.

4. För ut förreglingsfallet, rotera 180 grader, för in fallet igen. OBS: säkerställ att fallet hakar i kroken vilken är markerad i rött i bilden nedan.

5. Rotera tryckesfallet 180 grader.

6. Återmontera stolpen. OBS: Dra inte åt skruvarna allt för hårt. Detta kan leda till att elmotorn på insidan av låskistan får arbeta hårdare.

7. Skruva tillbaka skruvarna som håller fast stolpen. Färdigt!