Hoppa till huvudinnehåll

Ändra inställningar för en plats

Under Platsinställningar kan du t ex ändra platsens namn, lägga till era kontaktuppgifter samt göra inställningar för mejl och loggar.

Skrivet av Hanna Dahlström Språng

❗️För att ändra inställningar på en plats måste du vara Ägare eller Administratör på platsen.

Vilka inställningar kan jag ändra?

  • Allmän information så som namn, detaljer om platsen, platskategori och standardtidszon.
    ​

  • Säkerhetsinställningar. Kräv tvåfaktorsautentisering från användare som ska administrera platsen, vid inloggning i webbportalen (kräver uppgradering).
    ​

  • Kontaktuppgifter till er som visas i appen, som användarna kan nyttja vid frågor om nycklar eller platsen.
    ​
    ❗️ Vänligen säkerställ att denna information är aktuell.
    ​

  • Restriktioner gällande om det ska gå att skapa underliggande platser (för att skapa underliggande platser krävs det att abonnemanget utökas).
    ​

  • Inställningar för loggning, dvs. hur länge personuppgifter sparas i loggarna.
    ​

  • Inställningar gällande mejlutskick, t ex språk i inbjudningsmejlet som skickas till nya användare.
    ​

Så här ändrar du en plats inställningar

  1. Gå till Inställningar (Platsinställningar).

    ​

  2. Tryck på Redigera vid den sektion du önskar göra ändringar på.
    ​

  3. Gör önskade ändringar och klicka på Spara vid den redigerade sektionen.

Fick du svar på din fråga?