Ditt Parakey-konto
Vanliga frågor och svar
Kan jag vara inloggad på flera mobiler samtidigt?

Det går inte att dela med sig av sina inloggningsuppgifter till flera personer, ditt inlogg är personligt.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ditt konto hos Parakey är personligt och kan bara vara inloggat på en mobil åt gången. Loggar du in på en ny mobil så loggas du automatiskt ut på din gamla.

Hur gör jag om min partner/barn/kompis också vill låsa upp med Parakey?

Det är inte tillåtet att dela samma kontot mellan flera olika personer, kontot är personligt och gäller bara för den som kontot blivit skapat för. Men fördelen med mobila nycklar är att det väldigt smidigt går att skicka ut fler nycklar, så kontakta bara de som är ansvariga för platsen och be dem lägga till fler personer så får de ett eget konto och kan använda Parakey-appen som vanligt.