Gå til hovedinnhold

Slutt å dele lås til annet sted

Slik slutter du å dele et lås med et sted.

Skrevet av Cecilia Rubinstein
  1. Gå til Locks.
    ​

  2. Finn låsen du vil slutte å dele, og trykk på den.
    ​

  3. Under Shared ser du hvilke steder låsen deles med. Trykk på det røde krysset ved siden av navnet på stedet du vil slutte å dele med.
    ​

    ​

  4. Bekreft ved å trykke på Remove.
    ​


    💡 Når du slutter å dele en lås med et sted, fjernes låsen fra nøklene knyttet til det stedet. Administratorer for stedet mottar automatisk en e-post med informasjon om dette.

Slutt å dele lås med et underliggende sted (sub place)

Hvis stedet du vil slutte å dele med er en del av deres stedsstruktur, kan du gjøre det via stedsoversikten:

  1. Gå til Sub places og finn stedet du vil slutte å dele med.
    ​

  2. Trykk på de tre prikkene på raden til stedet og deretter på Manage shared locks.
    ​

  3. Trykk på navnet til låsen slik at det ikke lenger er markert.
    ​

  4. Trykk deretter på Save.
    ​


    ​

Svarte dette på spørsmålet?