Gå til hovedinnhold

Stedet vårt har blitt låst ned

Hvis stedet deres blir låst ned, slutter alle nøkler på stedet å fungere. Les videre for å forstå hva dette innebærer.

Skrevet av Cecilia Rubinstein

Hvorfor er stedet vårt låst ned?

At stedet har blitt låst ned kan skyldes at:

  • Hvis dere har et frittstående sted, kan en administrator ha låst ned stedet under Place settings.
    ​

  • Hvis stedet deres er et underliggende sted (sub place) i en organisasjon, kan en administrator for organisasjonen ha låst ned stedet.
    ​

  • Stedet har blitt automatisk låst ned på grunn av ubetalt lisensavgift.
    ​

Hva skjer når stedet er låst ned?

  • Alle nøkler som er opprettet på stedet slutter å fungere.
    ​
    💡 Eventuelle API-integrasjoner kan fortsatt sende ut nye nøkler.

    💡 Nøkler begynner å fungere igjen så snart stedet ikke lenger er låst ned.
    ​

  • Ved opplåsingsforsøk får brukere et varsel i appen om at de ikke lenger har tilgang.
    ​

  • Hvis en administrator har låst ned stedet, kan det fortsatt administreres som vanlig.
    ​

  • Låser som deles fra et sted som er låst ned til et sted som ikke er det, fungerer fortsatt som vanlig via nøkler på stedet låsen er delt til.
    ​

Hva kan jeg gjøre?

  • Hvis stedet deres er frittstående (ikke et underliggende sted), kan du gå til Place settings og deaktivere nedstengningen under Lock down place.
    ​


    💡 Hvis stedet er et underliggende sted i en organisasjon, må dere kontakte ansvarlige for organisasjonen.

  • Kontakt [email protected] for videre hjelp.

Svarte dette på spørsmålet?