En användare som inte har en aktiv nyckel är en användare vars nyckel har gått ut, eller som aldrig haft en nyckel. Följ dessa steg för att enkelt rensa bort de nycklar som inte längre har någon åtkomst.

Steg 1
Gå in på fliken Users

Steg 2
Klicka på knappen "Add filter" bredvid sökrutan.

Steg 3
I filter-listan väljer ni "User key status" och "does not have an active key".

Exempel på hur du väljer att filtrera användare som inte har en aktiv nyckel

Steg 4
Lägg sedan till ett till filter den här gången väljer ni "Role" och "Administrator". Observera att ni behöver välja "is not" istället för "is" som är standard.

Exempel på hur det ser ut när du applicerat filter på användare som inte har en aktiv nyckel samt inte är Administratör.

Steg 5
Listan är nu filtrerad och visar enbart användare som inte har en aktiv nyckel samt inte har rollen Administratör.

Exempel på hur det ser ut när alla filter är applicerade, glömt inte att ni måste trycka på den blåa checkboxen för att applicera era filter.

Ni kan inte använda "Role is Guest" filter, då alla användare i systemet, även administratörer automatiskt blir Guest.

Steg 6
Klicka på knappen "Select all matching users" bredvid sök/"Add filter"-knappen. Ni får nu upp en vy med olika val för era användare, klicka på "Remove users" för att ta bort alla dessa användare.

Vill du veta mer om hur du gör för att filtrera bland era användare?