Via webbportalen my.parakey.co kan man bjuda in användare och automatiskt så får användaren en färgkod till höger om e-postadressen, under fliken "users".

Färgkoden innebär:

• Gul = denna e-postadress har aldrig loggat in via Parakey.

• Röd = denna e-postadress verkar inte vara korrekt, dubbelkolla e-postadressen så att den stämmer.
    Stämmer inte e-postadressen? Ta bort och lägg till den rätta e-postadressen.
    Klicka på denna länk för att läsa mer om hur du tar bort en användare.
    Stämmer e-postadressen? Avvakta någon minut och uppdatera sidan, alternativt be användaren att ta bort "oönskade mail" från sin server.

• Grön = denna e-postadress har någon gång loggat in via Parakey.