Välkommen till Beta-versionen av Parakey Next Gen Portal! Du som har administrationsrättigheter i webbportalen når betan genom att klicka på Try new Parakey beta uppe till höger i portalen eller genom att surfa in på beta.parakey.co.

Vad är en Beta?

En Beta-version är en tidig version med ny funktionalitet och uppdateringar. Betan lanseras för att testas och generera feedback. Den kan även komma att uppdateras under tiden som den testas.

Du kan alltid gå tillbaka till den nuvarande portalen genom att klicka på View old portal uppe till höger.

Vad är nytt?

Ny platsöversikt

Under Platser hittar du en ny platsöversikt som vi hoppas ger en tydlig överblick av en plats, dess underliggande platser, användare och dörrar. Du kan filtrera på platskategorier och sortera efter hierarki.

Platskategorier

Du som har administratörsrättigheter på organisationsnivå kan nu skapa egna platskategorier och välja vilka kategorier som ska vara valbara för platser i er organisation.

Egna fält

Skapa egna fält för att lägga till skräddarsydd information om användare - t ex lägenhetsnummer eller parkeringsplats.

Uppdaterad filtrering

Det har blivit ännu enklare att filtrera fram användare och inaktiva användare är nu ett fördefinierat filter.

Använd samma dörrschema för flera dörrar

Du kan nu applicera samma dörrschema (schemalagd dörruppställning) på flera dörrar.

Använd samma nyckelschema för flera nycklar

Nyckelschema (tidigare säkerhetsschema) har uppdaterats och du kan nu applicera samma nyckelschema på flera nycklar samt lägga till undantag för när en nyckel inte ska gå att använda.

Lämna feedback

Vad kan bli bättre? Vad skulle behöva tydliggöras? Vi vill höra vad du tycker! Lämna gärna feedback genom att klicka på Ge feedback (Beta) nere i vänstra hörnet.