Du kan inte själv skapa ett nytt konto utan du måste bli inbjuden av en Parakey-uppkopplad plats. För att låsa upp dörren och ta nytta av digitala nycklar krävs en Parakey-enhet installerad vid dörren. Det är sedan upp till de som är ansvariga för platsen att bjuda in och skicka ut digitala nycklar.

Vet du med dig att Parakey är installerat där du är kontakta då de som är ansvariga för just den platsen och be dem lägga till dig.

Är du intresserad av att skaffa Parakey, besök www.parakey.co och ange din e-postadress så kontaktar vi dig.