Vid användning av schemalagd dörruppställning behöver kontrollenheten ha rätt mjukvara i sig. Versionerna som krävs är:
 ARM Firmware Version minst 3.8.7
 BLE Firmware Version minst 2.4.0

Här finns en guide på hur du hittar din enhets versionsnummer.
Har kontrollenheten rätt versionnummer kommer även en ruta som heter Schedule att vara synlig.

Installation

Beroende på om Parakey installeras fristående eller som ett komplement behöver man tänka på olika saker. Det kan även vara bra att ha satt upp schemat enligt denna guiden innan ni påbörjar installationen så blir det lättare att uppdatera enheten med schemat när ni väl är på plats. Information om hur man uppdaterar schemat i kontrollenheten med appen finns här.

OBS! Vid båda fallen se till så att det lilla batteriet i kontrollenheten är installerat. Utan detta kommer inte klockan i kontrollenheten att fungera vilket medför att schemat inte kommer att fungera.

Fristående installation

Vid fristående installation är det bara att följa guiden för fristående installation som finns här. Låset kan anslutas på den utgång är mest lämplig för just er installation.

Komplement till befintligt passersystem

Vid installation som komplement till ett befintligt passersystem gäller det att det befintliga systemet aktiverar låset med nivåtriggning och inte flanktriggning. Annars är det bara att följa installation-guiden här.