Om ni tillfälligt vill återkalla tillgång till en viss nyckel kan ni spärra den i systemet. Nyckeln kommer då temporärt att tas bort från samtliga användare som har mottagit nyckeln. Användarna kommer då inte kunna låsa upp de dörrar som är kopplade till nyckeln. Detta är utmärkt om ni har något speciellt som händer men bara en specifik dag, t.ex. hantverkare som ska ha tillgång eller städdag i garaget.

1. Gå in under ”Keys” och ni kommer då få en lista på alla nycklar ni har skapat. Leta rätt på nyckeln ni vill spärra.
  2. Klicka på nyckeln så kommer ni få upp en ny vy med information om nyckeln.
  3. Klicka på knappen ”Disable key”.

Nyckeln är nu spärrad och alla användare som har denna nyckel kommer inte längre kunna låsa upp dörren.

Hur aktiverar jag en nyckel igen?

För att aktivera en nyckel följer du samma steg som ovan, du kan enkelt se vilka nycklar som är temporärt avstängda då dessa är rödmarkerade i listan.

Här är nyckeln Drottninggatan 29 temporärt spärrad medan Drottninggatan 29 (Gäster) fortfarande är aktiv.

1. Klicka på nyckeln som du vill aktivera igen och ni får upp en vy med information om nyckeln.
  2. Klicka på knappen "Enable key"

Nycklen är nu aktiv igen och alla användare som har den kommer automatiskt kunna använda den för att låsa upp igen.