Filtrera loggar för specifika datum

Det finns två smidiga sätt att filtrera loggarna för ett specifikt datumintervall.

Cecilia Rubinstein avatar
Skrivet av Cecilia Rubinstein
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Gå till Händelseloggar eller Adminloggar.

2. Sedan kan du göra på två olika sätt: Trycka på Startdatum och Slutdatum eller trycka på Filter.

Start- och slutdatum

1. Tryck på Startdatum och välj det aktuella intervallets startdatum.

2. Tryck sedan på Slutdatum och välj dess slutdatum. Loggarna uppdateras automatiskt.

Filter

1. Tryck på Filter uppe till höger.

2. Under Datumintervall, i fältet till vänster, välj det aktuella intervallets startdatum.

3. Välj sedan intervallets slutdatum i fältet till höger.

💡 Du kan också skriva datumen i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD

💡 Om du bara vill se loggar för ett specifikt datum så väljer du samma datum som start- och slutdatum.

💡Om du bara väljer ett startdatum visas loggar mellan dagens datum och det angivna datumet.

💡 Om du bara väljer ett slutdatum visas loggar från det angivna datumet och bakåt i tiden.