Vi gör vårt bästa för att se till att våra inbjudningar når slutanvändaren. Men ibland lyckas vi inte att leverera mailen och vi visar då detta tydligt i listan av användare. Vi går här igenom de vanligaste felen man kan få och vad man kan göra åt dem.

Felsökning

Steg 1
Börja alltid med att kontrollera att e-postadressen är rättstavad

Steg 2
Be användaren kontrollera sin skräpkorg för att säkerställa att mailet inte hamnat där

Steg 3
Ha tålamod, tyvärr tar det ibland lite tid (upp till 5 min) innan e-posten levereras.

Felkoder

Felkoderna nedan kommer ifrån får e-postleverantör och kan därför ta några minuter innan ni ser resultatet efter att ni bjudit in en ny användare.

Fel

Orsak

Åtgärd

No MX for...

Domänen som ni angivet finns inte, är felstavad eller inte uppsatt för att acceptera e-post.

Verifera att domänen är rättstavad. Ta bort användaren och bjud in igen på rätt e-postadress.

The email account that you tried to reach does not exist.

eller

mailbox unavailable

eller

Recipient address rejected

E-postadressen saknas på mottagarens e-postserver

Verifera att e-postadressen är rättstavad. Ta bort användaren och bjud in igen på rätt e-postadress.

Not delivering to previously bounced address

Vid ett tidigare tillfälle så misslyckades utskicket så vi kommer inte försöka igen.

Använd "Resend Invitation" knappen i portalen för att tvinga fram ett nytt utskick.