E-postadressen, som är kopplat till ditt konto, används för att identifiera dig som användare och går därför inte att ändra på. Om du vill byta till en annan e-post så rekommenderar vi att du kontaktar de som ansvarar för platsen och ber dem skicka en ny inbjudan med den önskade e-postadressen. Då kommer det skapas ett nytt konto och du får ett mail med dina nya inloggningsuppgifter.

Jag har flera e-postadresser!

I dagsläget kan du bara ha en email kopplad till ditt konto, har du blivit inbjuden med fel mail måste du kontakta ansvariga för din plats och be dem byta.