Hur byter jag e-postadress?

För att byta e-postadress behöver du kontakta ansvariga för platsen och be dem skicka en ny inbjudan till e-postadressen du vill byta till.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

E-postadressen som är kopplad till ditt konto används för att identifiera dig som användare och går därför inte att ändra på. Om du vill byta till en annan e-postadress behöver du kontakta den ansvariga för platsen där du använder Parakey och be dem skicka en ny inbjudan till den önskade e-postadressen. Det skapas då ett nytt konto och du får ett mejl med dina nya inloggningsuppgifter.