Styrbox - Vad har enheten för firmware?

Informationen om vilken mjukvara (firmware) en Parakey Styrbox finner man i Parakeys webbportal (my.parakey.co) under "Doors".

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Parakeys kontrollenheter kan ha olika versioner av sin firmware (mjukvara) i sig i och med att vi förbättrar den kontinuerligt. Det finns tre olika delar av firmware;

• BLE Firmware

• ARM Bootloader

• ARM Firmware

Dessa tre delar har hand om olika delar av kontrollenheten, därför finns det flera stycken.

Att hitta versionsnummer:

• För att ta reda på versionsnummer logga in på my.parakey.co och platsen du är intresserad av.

• Gå sedan till fliken Doors. Här ser du en lista med alla dina dörrar.

• Klicka på den dörren som du vill kolla versionnummer på.

• Expandera rutan Support information genom att klicka på texten.

Där finns det tre olika fälten för de tre olika delarna av firmwaret.