Vilka telefoner stödjer Parakey?

Parakey-appen kan användas på smartphones med iOS 14 och Android 5.0 (Lollipop) eller senare.

Cecilia Rubinstein avatar
Skrivet av Cecilia Rubinstein
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

iOS version

iOS 14*

Android version

Android 5.0 (Lollipop)

*Det finns begränsade versioner för iOS 13 och lägre som fungerar att låsa upp med, men dessa får inte längre några uppdateringar och nya funktioner.

För Android-telefoner rekommenderas Android 6.0 eller senare för en så bra upplevelse som möjligt och för iPhone rekommenderas iOS 12 eller senare.

Beta av iOS eller Android

Vi rekommenderar att inte installera Beta/förhandsreleaser av iOS eller Android. Dessa versioner är fortfarande under utveckling och kan innehålla buggar eller problem som är utanför vår kontroll. Vi kan därför inte garantera att Parakey-appen fungerar som den ska på dessa versioner av operativsystemet.

Information för Huawei-användare

På grund av begränsningar mellan USA och Huawei så är det inte möjligt att ladda ner appar från Google Play för vissa Huawei-telefoner. 👉 Läs vidare om att ladda ner Parakey för Huawei.