Gå til hovedinnhold

Fjern en bruker

Slik går du frem for å fjerne en bruker fra et sted.

Skrevet av Cecilia Rubinstein

Når du fjerner en bruker fra et sted, fjernes også brukerens nøkler.

❗️Brukeren forblir fortsatt en Parakey-bruker og kan bruke appen dersom hen får en nøkkel fra en annen aktør.
​

💡 Hvis du inviterer brukeren på nytt, trenger hen ikke å opprette en ny konto, men kan bruke den gamle.
​

👉 Hvis brukeren skal være igjen på stedet deres, men ikke ha noen nøkler, kan du i stedet fjerne en nøkkel fra brukeren.

Slik sletter du en bruker

  1. Gå til Users og finn brukeren du ønsker å slette.
    ​

  2. Trykk på brukeren.
    ​

  3. Trykk på Options under brukerens navn og e-postadresse, og deretter på Remove user.


    💡 Du kan også planlegge sletting av en bruker.
    ​

  4. Bekreft slettingen ved å trykke på Remove.
    ​
    💡 Du kan da velge å ikke sende et varsel til brukeren som fjernes, selv om hen har en aktiv nøkkel.

    ​

    👉 Du kan også fjerne flere brukere samtidig.

Svarte dette på spørsmålet?