Ta bort en användare

Så här går du tillväga för att ta bort en användare från en plats.

Denice Wijk avatar
Skrivet av Denice Wijk
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du tar bort en användare från en plats tas även dess nycklar bort.

❗️Användaren finns dock kvar som en Parakey-användare och kan använda appen om hen fått en nyckel från någon annan aktör.

💡 Om du bjuder in användaren igen behöver hen inte skapa ett nytt konto utan kan använda sitt gamla.

👉 Om användaren ska finnas kvar på er plats, men inte ha någon nyckel kan du istället ta bort en nyckel från användaren.

Så här raderar du en användare

1. Gå till fliken Användare och leta upp användaren du vill radera.

2. Tryck på användaren.

3. Tryck på Alternativ under användarens namn och e-postadress och därefter på Ta bort användaren.

4. Bekräfta raderingen genom att trycka på Ta bort.

👉 Du kan också ta bort flera användare samtidigt.