Lägg till en installatör

När ett nytt lås (Parakey-enhet) ska läggas till på en plats behöver installatören få tillgång till platsen i Parakey Webbportal.

Hanna Magnusson avatar
Skrivet av Hanna Magnusson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna lägga till ett nytt lås och genomföra nödvändiga tester behöver installatören bli inbjuden till platsen i webbportalen och tilldelas rollen Installatör.

Så här lägger du till en installatör

1. Gå till Användare och tryck på Bjud in.

2. Ange e-postadress till installatören som ska genomföra installationen och välj rollen Installatör.

💡Du kan även lägga till ytterligare information om användaren genom att trycka på “Redigera”-ikonen.

3. Tryck sedan på Bjud in. Installatören kan nu lägga till nya lås på er plats.
    ​​

💡När installationen är genomförd och låset tillagt i webbportalen kan du ta bort användaren tills dess att hen ska göra en ny installation åt er.