Parakey-appen
Android
Blippa för att låsa upp – Android

Blippa din telefon mot Parakey NFC-stickern bredvid dörren, porten eller liknande för att låsa upp.

Jonas Arvidsson avatar
Skrivet av Jonas Arvidsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

❗️ Säkerställ att din telefon har stöd för NFC och att det är aktiverat. Du kan kontrollera detta genom att starta Parakey-appen och klicka på Inställningar.

1. Ha telefonen i upplåst läge.

2. Blippa telefonen mot Parakey NFC-stickern i närheten av dörren, porten eller liknande.

3. Upplåsningen påbörjas automatiskt.

Placering av telefonens NFC

💡 Om du inte vet vilken del av din telefon du ska blippa (detta skiljer sig åt beroende på modell) kan du ta reda på det genom att föra telefonen upp och ner längs stickern likt bilderna nedan.

💡 Vänd dig till ansvariga på platsen för mer information om du inte ser någon Parakey NFC-sticker vid dörren, porten eller liknande.

Android phone held against a Parakey NFC sticker, with the back of the phone towards the sticker
Android phone held against a Parakey NFC sticker, with the top of the phone towards the sticker

Har du en iPhone?

Att blippa för att låsa upp skiljer sig åt mellan iOS och Android-enheter. Läs vidare om hur det fungerar med iPhone.