Användare har glömt sitt lösenord

Om en användare glömt sitt lösenord behöver hen välja ett nytt. Det görs enklast genom att trycka på “Problem att logga in?” i appen.

Denice Wijk avatar
Skrivet av Denice Wijk
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Parakey har inte möjlighet att se vad användare har valt för lösenord. Om en användare glömt sitt lösenord behöver hen återställa sitt lösenord genom att följa stegen i artikeln “Jag har glömt mitt lösenord” (länk). Användaren får då ett mejl med instruktioner för hur hen väljer ett nytt lösenord.

Som administratör kan du hjälpa användaren genom att begära en lösenordsåterställning via webbportalen. Användaren får då ovan nämnda mejl.

1. Gå till Användare och tryck på användaren.

2. Tryck på Alternativ och sedan på Begär återställning av lösenord.

3. Tryck på Bekräfta.