Vem har låst upp, och när

All passage loggas i Parakey och som administratör hittar du detta under Logs > Event logs.

Hanna Magnusson avatar
Skrivet av Hanna Magnusson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

• Den senaste händelsen visas överst

• Klicka på Show vid en logg för att visa detaljer
    💡 Här kan du t ex se vilken nyckel och typ av telefon som använts för att låsa upp, samt version av Parakey-appen

👉 Vill du veta vad som hände en viss dag? Läs mer om hur du filtrerar loggen för ett specifikt datum.

Kan jag ta bort en rad ur loggen?

Nej, det går inte att påverka loggen.

Hur länge sparas loggar?

Som standard sparas personuppgifter i loggarna i 30 dagar. Därefter finns själva loggen kvar, men kan inte längre knytas till en fysisk person.